Architectuurfotograaf nodig? Bekijk dan bovenstaande voorbeelden.

Als professioneel architectuurfotograaf ben ik gespecialiseerd in het fotograferen van gebouwen en interieurs. Aan de ene kant is dat een technische tak binnen de fotografie. Een architectuurfotograaf werkt b.v. met speciale tilt-shit lenzen die vervorming voorkomen. Maar architectuurfotografie is aan de andere kant ook wel gewoon fotografie: een mooie foto kenmerkt zich door goede compositie en fraai licht. Ik werk in de meeste gevallen met het bestaande licht. Dat geeft mijn beelden een authentiek, sfeervol karakter. Dat wordt versterkt door zorgvuldige nabewerking van de beelden die ik tijdens een shoot maak.

Als het even kan probeer ik mensen in beeld te brengen om het gebruik van ruimtes te illustreren. Dat is uitgebreid toegelicht in mijn eBook “Trends in Architectuurfotografie” (gratis te downloaden), of u kunt de lovende review daarover lezen die in de VS werd gepubliceerd.

Opdrachtgevers: van architectenbureaus tot recreatiebedrijven

Een architectuurfotograaf werkt niet alleen maar voor architectenbureaus, interieurontwerpers en bouwbedrijven. Natuurlijk wel voor een groot deel, maar er zijn veel meer typen opdrachtgevers die zich thuis voelen bij stijl en sfeer van de architectuurfotograaf. Zo heb ik in de loop der jaren ook gewerkt voor recreatiebedrijven, communicatiebedrijven, grote toeleveranciers van materialen en marketingbureaus.

Architectuurfotograaf in Nederland en België

Fotograferen van gebouwen en interieurs kun je niet in een studio doen. Mijn werkterrein is dan ook overal in Nederland en België. Zoekt u een architectuurfotograaf of interieurfotograaf en mijn foto’s spreken u aan? Lees dan mijn brochure of vraag om nadere informatie via de button hieronder. Bellen kan natuurlijk ook (06-20600535).

De afgelopen jaren heb ik fotoseries gemaakt voor o.a.: EGM Architecten, Dordrecht :: Leeuwenkamp Architecten, Alkmaar :: Gortemaker Algra Feenstra, Rotterdam :: Largo Resorts, Goes :: KernArchitecten, Roermond :: Oomen Architecten, Breda :: WillemsenU, Eindhoven :: CoenenSättele, Maastricht :: Van Wijnen, Dordrecht :: MBI De Steenmeesters, Kampen :: Rudy Uytenhaak, Amsterdam :: Jacobs Architecten, Eindhoven :: Terrena Architecten, Rotterdam :: Change, Wateringen :: Museum voor Wereldculturen, Amsterdam/Leiden :: VNO-NCW, Den Haag :: BKPunt, Utrecht :: Korfker Architecten, Lelystad :: ProRail, Utrecht

Een greep uit de opdrachtgevers waarvoor architectuurfotograaf Rob van Esch met Ruimtes in Beeld de afgelopen jaren werkte.